Taxibusje nodig in Amsterdam ? Bij TaxiBus Amsterdam bent u voor een Taxibusje aan het juiste Amsterdamse adres.
 
TAXIBUS AMSTERDAM
INFORMATIE
TAXIBUS EVENEMENTEN
TAXIBUS LINKS
TAXIBUS VOORWAARDEN
TAXIBUS CONTACT
SAMENWERKEN
ALGEMEEN
 

 


TaxiBusAmsterdam ?

Wie is TaxiBusAmsterdam en wat doet TaxiBusAmsterdam ?
TaxiBusAmsterdam is onstaan uit samenwerking van meerdere TaxiBus Ondernemingen in Amsterdam. Dit zijn vrijwel allemaal zelfstandige TaxiOndernemers. TaxiBusAmsterdam probeert door middel van bemiddeling tussen de klant en de aangesloten Ondernemer de beschikbare Taxibusjes in Amsterdam weer bereikbaar te maken. Momenteel zijn al weer meer dan 40 verschillende Taxi Ondernemers bij TaxiBusAmsterdam aangesloten

Hoe werkt het dan ?
U zoekt 1 of meerdere Taxibusjes voor een transfer van/naar of binnen Amsterdam.

Bij TaxiBusAmsterdam.NL kunt u Online uw vaste prijs berekenen. Na het berekenen van de prijs kunt via het reserveringsformulier de rit aanvragen U krijgt dan een bevestiging per e-mail.

Binnen 4 uur krijgt u van ons altijd een bevestiging van de overeenkomst en als er geen Taxi Partner is gevonden die binnen 4 uur de rit kon accepteren krijgt u hier ook binnen 4 uur bericht over. Heeft u geen bericht ontvangen binnen 4 uur dan kan het zijn dat er een foutje in het e-mail adres is geslopen of de Mail in de Spam terecht is gekomen. Mocht u binnen 4 uur geen bericht hebben ontvangen kunt u ons bereiken op 0622722222

Via TaxiBus Amsterdam word u de mogelijkheid geboden om van/naar of binnen Amsterdam rechtstreeks bij de aangesloten vervoerders uw Taxivervoer te bestellen. TaxiBus Amsterdam is een intermediair die uw vervoersvraag bij de aangesloten Taxibusjes neerlegt zodat u snel en voordelig over een TaxiBusje kunt beschikken. TaxiBus Amsterdam kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor gedane aanbiedingen, De overeenkomst(en) worden rechtstreeks door U met de vervoerder gesloten.

Over welke Taxibusjes kunnen wij beschikken ?
De Taxibusjes zijn geschikt voor het vervoer van 6 / 7 of 8 personen. Het wagenpark van de aangesloten partners bestaat uit Taxibusjes van de merken Mercedes, Ford, Toyota, en Opel Het grootste gedeelte zijn 8 persoons Taxibusjes


Wie zijn die aangesloten Taxi Partners dan ?
Dit zijn zelfstandige Taxi Ondernemers uit Amsterdam die beschikken over 1 of meerdere Taxibusjes De Taxi Ondernemers worden op verzoek van TaxiBusAmsterdam uitgenodigd om deel te nemen in ons systeem.

De basis eisen die wij stellen om de ritten te kunnen accepteren en uit te voeren zijn :
  1. Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  2. Een representatief uiterlijk vertoon van de Chauffeur en de Taxibus.
  3. Een meer dan goede Stratenkennis van Amsterdam, ondanks dat iedere aangesloten Partner beschikt over een Navigatie.
  4. Meer dan 2 jaar Taxiervaring in Amsterdam.
  5. Plichtbesef mbt het uitvoeren van de ritten, dit betekent op tijd komen en communiceren met de klant als de chauffeur iets later is.
Van A naar B, en op tijd aanwezig, meer is het niet, dus Taxi rijden is simpel, en dat willen wij zo houden. Simpel een rit Online boeken, snel een bevestiging, en een chauffeur die op tijd aanwezig is. Dat kan bij TaxiBusAmsterdam, de Partners van TaxiBusAmsterdam zijn er klaar voor om uw groep in Amsterdam te mogen vervoeren. en of u nu een groep van 8,16,24,32 of nog meer personen heeft, wij regelen dit graag voor u.