Taxibusje nodig in Amsterdam ? Bij TaxiBus Amsterdam bent u voor een Taxibusje aan het juiste Amsterdamse adres.
 
TAXIBUS AMSTERDAM
INFORMATIE
TAXIBUS EVENEMENTEN
TAXIBUS LINKS
TAXIBUS VOORWAARDEN
TAXIBUS CONTACT
SAMENWERKEN
ALGEMEEN
 

 


TaxiBusAmsterdam Tours

De Taxibussen aangesloten bij TaxiBusAmsterdam zijn geschikt voor het vervoer van ten hoogste 8 personen. Er zijn vele mogelijkheden om de Taxibussen in te zetten Heeft u meer personen dan zetten wij gewoon meer Taxibusjes in. Enkele voorbeelden:

Musea in Amsterdam
Stel u bent museum liefhebber dan kunnen wij voor u een Museum Tour maken in Amsterdam. Zo hebben wij al vele tours samengesteld maar altijd weer op een ieders persoonlijke voorkeur. Omdat wij met afzondelijke groepen werken kunnen wij meer service en persoonlijke aandacht bieden dan de grote touring bussen. Eigelijk zijn er oneindig veel mogelijkheden en is uw eigen idee toch vaak voor u het beste.De kosten voor een Museum tour zijn Euro 35,00 per uur, deze prijs is niet per persoon maar voor de gehele Taxibus.Wij noemen hieronder nog enkele plaatsen die heel leuk zijn om te bezoeken.
Taxibus Amsterdam vervoert u langs diverse musea zoals Hermitage, Van Gogh, Het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis.

Rondvaart, Rosse Buurt
Natuurlijk als eerste Amsterdam bij Dag en Amsterdam bij Nacht. Overdag zijn de Musea's, Rondvaartboten, de Terassen op het Leidseplein en het Rembrandtplein, het Anna Frank huis en de prachige archituur van de Amsterdamse grachten panden. Amsterdam bij Nacht is natuurlijk het meest bekend, de vele Discotheken, Coffeeshops, Restaurants en natuurlijk de rosse buurt. Met de Mini Bus krijgt u in ongeveer 1 uur al een hele goede indruk van wat er zich allemaal afspeelt in Amsterdam, na afloop kunt u dan lekker gaan eten want dat u trek krijgt dat spreekt voor zich.De kosten voor een Rondvaart, Rosse buurt toer zijn Euro 40,00 per uur

Taxibusje nodig om langs de Wallen of de grachten te verkennen? Voor een speciale tour kunt u direct bellen met Taxibus Amsterdam.

Volendam, Marken, Zaanse Schans, Alkmaar
Dichtbij Amsterdam liggen Volendam en Marken, visserdorpen bij uitstek en bekend om hun klederdracht. Verder de Zaanse schans met de vele windmolens en prachtige landschappen en informatie over Holland.De kosten voor de Volendam, Marken, Zaanse Schans, Alkmaar tour zijn Euro 50,00 per uur.

Wilt u de prachtige omgeving van Amsterdam verkennen? Volendam, Marken, Alkmaar of de Zaanse Schans liggen op steenworp afstand. Bel met Taxibus Amsterdam voor meer informatie.

Madurodam, Keukenhof
Even verder weg Madurodam in de omgeving van Den Haag, Holland in het klein, leuk voor het gehele gezin. Scheveningen met zijn prachtige boulevard is dan ook in de buurt, strand wandeling en gezellig uit eten maken er een heerlijke dag uit van. Een bezoek aan Delft met zijn bekende Delft blauw porselein, lekker even winkelen op het markplein in het centrum van Delft. Tot slot is er in de periode van eind maart t/m half mei de mogelijkheid om de Keukenhof te bezoeken, meer dan 700 soorten bloemen in bloei zijn hier te bezichtigen.De kosten voor voor de Maduradam, Keukenhof toer zijn Euro 50,00 per uur.

Nederland in het klein bezoeken? Taxibus Amsterdam brengt u van Amsterdam naar Madurodam en de Keukenhof. Bel met Taxibus Amsterdam voor meer informatie.

Antwerpen, Brussel, Parijs
Antwerpen, Brussel, Parijs alles behoort tot de mogelijkheden.Als u een leuke Tour in gedachte heeft dan kunt u dit door middel van een e-mail duidelijk maken, wij kunnen dan een mail terug sturen met de mogelijkheden en de eventuele kosten Vermeld wel altijd uw telefoonnummer daar wij zonder telefoonnummer geen opdrachten aannemen.Graag tot ziens bij TaxiBusAmsterdam.NL

Een dagje of nachtje stappen in een andere stad? Antwerpen, Brussel en Parijs behoren ook tot de mogelijkheden van Taxibus Amsterdam. Bel gerust voor meer informatie over de taxibusjes van Taxibus Amsterdam.